Yoga massage

En dynamisk och djupgående helkroppsmassage med rötter i yogan och utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien.

Massage och yoga-baserad stretching stimulerar kroppen och kan hjälpa till att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet.

Yogamassage är en avkopplande men samtidigt aktiv form av massage där massage, stretching och andning kombineras vilket kan stärka kroppens naturliga tillstånd av hälsa. Efter en behandling upplever många att kroppen känns lätt, vitaliserad och full av energi!

Yogamassage utförs på madrass på golvet, där massören använder både sina händer och fötter. Trycket anpassas till klientens muskelspänning. Sesamolja, som är mjukgörande och närande för huden och sägs ha en läkande och värmande effekt, används.

Behandlingsformen kallas ibland för “lat mans yoga” då du känner av många av yogans effekter utan att du behöver göra så mycket själv utan får assistans av yogamassören. Därför passar behandlingen också dig som är intresserad av yoga men inte riktigt kommer igång.

Företagare
Vid årsskiftet 2003-2004 ändrades skattereglerna så att massage nu är helt avdragsgillt och förmånsbefriat i arbetslivet. Arbetsgivaren får erbjuda massage som friskvård utan att detta behöver tas upp som en förmån av den anställde. Det är nu både enklare och förmånligare och ett lätt sätt att styra de anställda mot ökad hälsa.

Effekter

En djupgående behandling som sedan 2011 är kvalitetssäkrad av Kroppsterapeuternas yrkesförbund.
Scroll to Top